Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Afslankprofiel van Stombo

Stombo weegt 107.50 kg, is 9.30 kg afgevallen en heeft nog 7.50 kg te gaan

110.20 kg
100.00 kg
Doel vandaag: 101.09 kg
Huidig gewicht: 107.50 kg

Stombo over zichzelf

Hallo lezer dezes,

Ik ben een vroege dertiger, die ondanks zijn gelukkige staat van zijn, toch weer eens wil proberen om 'de kwabjes en teugeltjes' te verminderen. Nog altijd staan zwembandjes niet gecategoriseerd als schoonheidsideaal. Hoewel de wens om Adonis te worden inspirerend werkt, is het niet een heel realistisch streven. Noch een wenselijk streven. Laat ik dat toelichten.

Minder is niet altijd beter... :nordic:

Mijn perfect gewicht ligt, volgens deze site, op 87 kilogram. Een gewicht d

... 
Lees verder »
Hallo lezer dezes,

Ik ben een vroege dertiger, die ondanks zijn gelukkige staat van zijn, toch weer eens wil proberen om 'de kwabjes en teugeltjes' te verminderen. Nog altijd staan zwembandjes niet gecategoriseerd als schoonheidsideaal. Hoewel de wens om Adonis te worden inspirerend werkt, is het niet een heel realistisch streven. Noch een wenselijk streven. Laat ik dat toelichten.

Minder is niet altijd beter... :nordic:

Mijn perfect gewicht ligt, volgens deze site, op 87 kilogram. Een gewicht dat ik eens heb bereikt na een maandenlange voettocht over pieken, kliffen en kolletjes van de buitencategorie... terwijl ik een dieet had van grapefruits, gedroogd brood, water en bruine bonen... Het scharminkelige lijk dat wederkeerde van het 'eiland ten westen van ons' was ondervoed te noemen. Had een schriellig, spierloos uiterlijk en kon vaak niet slapen omdat mijn botten door mijn karig vlees heen staken... Met andere woorden, mijn streven is een lekkere wintervetlaag over het ideaal-onergewicht. Het zogenaamde Adonis "L" Profiel (het A.L.P.). Waarbij de "L" voor een "Large en Lekker Lui Leven" staat. Uiteraard spelen de gezondheidsmotieven om af te vallen een belangrijker rol... (sure).

Om dit 'versterkte' ideaalondergewicht te bereiken heb ik toch maar een ikke.valtaf.nl aangemaakt. :bladeren1: Iets uit de anonimiteit, dan valt.ikke nl misschien nog wat af. Ben al een tijdlang aan het klooien metgrafiekjes in XL waar wel reeds van een XXL 122 naar een XL 105 ben gevallen en vervolgens door de zomermaanden weer terug ben gejojoot naar 110. Ik zoek graag de schuld bij een externe factor, 'het stoppen met roken'. Hoedanook, ik wil uiteindelijk naar "ondert de honderd" (A.L.P.). Hier doet een computer dat dus automatisch. Het bijhouden van een grafiekje dan. En gooit er ook nog een BMI meting etcetera overheen (>30 grmbl!). Wel zeer praktisch dus. De eerste metingen waren in ieder geval dus positief... :schoolbord: hum. Hopelijk kunnen we (ik en mijn alterego, mijn id, mijn genius en mijn lieve vriendinnetje) dat weer negatief krijgen... Ik ben waarschijnlijk benieuwder dan gij.

Groetjes! S. :pasja:

Laatste dagboekbericht

Thursday, September 6, 2012
Tjonge.

Vandaag een aantal gewichtsmomenten ingevoerd van de afgelopen jaren. Sommige getallen blijven goed hangen.

Natuurlijk was ik me bewust van mijn trend: 's zomers afvallen, 's winters wat wintervet eraan plakken en de spreekwoordelijke winterbandjes weer omhangen. Ik ben visueel ingesteld, negeer de spiegel, maar de grafiek was duidelijk. Wat ben ik toch een vreselijke Jojo-er.

Hopelijk motiveert het zicht op de schomelingen me een beetje om niet in het ritme van Oktoberfest-Halloweensnoep-Sinterspecuklaas-Kerststollen en Oudejaarsbollen mijzelf weer te verliezen...

Wanneer de dagen korter worden, moet ik langer sporten.

Er was vlaai bij de koffie. Keuze uit zes verschillende soorten. Vlaai met schuim; met peer; sinaasappel (jakkes); chocolade; room; kruimel. Voor ieder wat wils.

De appel was ook best wel lekker :)
Wil je per e-mail op de hoogte blijven als Stombo een nieuw dagboekbericht schrijft? Als geregistreerde gebruiker kan je deze optie inschakelen. Inloggen Aanmelden
Onbekend
September 29, 2012 om 04:12
Zag dat je bijna een magische grens heb bereikt, netjes hoor en dat geeft toch zeker ook wel moed om die te bereiken. netjes hoor. moest wel lachen om je introductie. Gelukkig heb ik net ontbeten maar toch ging ik bijna kwijlen toen je uitgebreid de vlaai keuzes ging uitzettn haha.
Onbekend
October 12, 2012 om 11:00
Hallo "hoe gaat het?
Neem me niet kwalijk voor de invasie van uw privacy via deze website, eigenlijk kwam ik in uw profiel en voelde me gedwongen om contact met u op om kennis te maken met elkaar. Wat mij betreft, mijn naam is [Miss Belicia], ik ben een jonge vrouw en ik hoop dat u moet schenk mij een vriendschap? Maar goed, ik moet wachten op uw snelle reactie via mijn prive e-mail [beliciababegirl@yahoo.com] voor meer informatie over mij stel met mijn foto's, Zorg en hebben een aangename dag,
Belicia
==============================================
Hello" how are you doing?
Please excuse me for invading your privacy through this website, Actually I came across your profile and felt compelled to contact you to get acquainted with one another. As for me, my name is [Miss Belicia ], I'm a young woman and I hope you should grant me a friendship? Anyway I shall be waiting for your prompt response via my private e-mail [ beliciababegirl@yahoo.com ] for more details about me couple with my pictures, Take care and have a pleasant day,
Belicia
January 3, 2016 om 08:01
De olliebollen goed doorstaan zie ik. Succes met het verdere traject!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan

Stombo in het kort

  • Stombo weegt nu 107.50 kg en wil graag 100.00 kg wegen. Zijn BMI is op dit moment 29.16. Hij is 9.30 kg afgevallen.
  • Stombo is 1.92 m, 43 jaar, geboren op April 7, 1975, aangemeld op September 30, 2006 en voor het laatst ingelogd op April 23, 2018.

Dieetdagboek

Alle consumpties en beweging van Stombo in een handig overzicht. Naar dieetdagboek

Methodes

· Alle methodes
  • Stombo volgt geen methode.

Clubs van Stombo

· Alle clubs
  • Geen clubs gevonden.

Buddies

· Volgers · Gevolgd